یک مبلغ آرژانتینی:

بدون وحدت بسیاری از آرمان های اسلام محقق نمی شود

بدون وحدت بسیاری از آرمان های اسلام محقق نمی شود

سهیل اسعد با بیان اینکه بدون وحدت بسیاری از آرمانهای اسلام محقق نمی شود گفت : یکی از مسائلی که باید در بحث وحدت به آن پرداخته شود وحدت صفوف مسلمین در رفتار، افکار و اهداف در مدیریت ها است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سهیل(ادگاردو) اسعد از مبلغان آرژانتینی حوزه علمیه قم که به تبلیغ در حوزه آمریکای جنوبی مشغول است در حاشیه برگزاری سی و دومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی  پیرامون فواید برگزاری  کنفرانس گفت:این کنفرانس در طی سال های زیادی  در جوامع  اسلامی به صورت جدی مطرح می شود و به نظر بنده  بحث وحدت یکی از ضرورتهای اصلی این مرحله تاریخی اسلام است.

این مبلغ  آرژانتینی با بیان اینکه بدون وحدت خیلی از آرمانهای اسلام به تحقق نمی پیوندد، افزود: یکی از مسائلی که باید در بحث وحدت به آن پرداخته شود وحدت صفوف مسلمین در رفتار، افکار و اهداف در مدیریت ها است و این کنفرانس به تحقق این آرمانها کمک بسیار زیادی خواهد کرد. 

سهیل(ادگاردو) اسعد با اشاره به سخنان رئیس جمهور اظهار کرد: سخنان وی برای جامع اسلامی  بسیار کلام مؤثری بود  و از لحاظ رسانه ای یکی از کلامهایی است که می تواند بازتاب رسانه ای خیلی خوبی داشته باشد که ان شاءالله اثرش فقط در حرف ها و نظریه پردازیه ها نماند و این حرفها به واقعیت و تجربه زنده در امت اسلامی تبدیل شود. 

این طلاب فعال حوزه علمیه قم  که در آرژانتین متولد شده و اصالتاً اهل لبنان است  درباره تأثیر این کنفرانس بر روی مسئله فلسطین گفت: بالاخره فلسطین به همه نوع کمک نیاز دارد و ما باید هر مقدار که می توانیم گامی در جهت تقویت مسئله فلسطین و زنده نگه داشتن این مسئله در ضمیر و وجدان این امت برداریم.

این مبلغ  بین المللی شیعه که در حدود ۲۰ سال فعالیت تبلیغی خود در بسیاری از کشورهای قاره آسیا، اروپا، آفریقا و خصوصاً آمریکا به تبلیغ دین مبین اسلام پرداخته است در پایان اظهار داشت: اینگونه همایش های بین المللی بر روی نخبگان جوامع اسلامی  اثر خود را می گذارد و زمانی که  آنها  به کشور خود بر می گردند و این تجربیات را به امت و مردم خودشان منتقل می کنند این اثر گسترده تر می شود و همه آنها در باب فلسطین مهم و مفید خواهد بود.

کد مطلب 4468862

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha